جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

زاکانی: در تصمیم‌گیری‌ها باید مصلحت شهر و حقوق شهروندان را نظر گرفت

زاکانی: در تصمیم‌گیری‌ها باید مصلحت شهر و حقوق شهروندان را نظر گرفت شهردار تهران گفت: باید همزمان هم مصلحت و حق شهر و هم حقوق شهروندان را در تصمیم‌گیری‌ها در نظر بگیریم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 16
کد خبر: ۲۶۰۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ علیرضا زاکانی شهردار تهران و جمعی از معاونین وی با حضور در میز خدمت مسجد شیخ فضل الله نوری خیابان بهشت، مستقیماً پای صحبت و مطالبات شهروندان تهرانی نشستند.

 

در حاشیه این برنامه زاکانی پیرامون برنامه‌های گفت‌وگوی مستقیم شهردار تهران و مدیران شهری با شهروندان گفت: پایان هر هفته در جریان پویش قرار خدمت به یکی از مساجد مناطق ۲۲ گانه تهران که از قبل اعلام می‌شود رفته و همراه با معاونان شهرداری مستقیم با مردم به گفت‌وگو می‌پردازیم به جز این مورد، بنا داریم در بازه‌های زمانی مشخص نیز در مسجد شیخ فضل الله نوری میز خدمت برپا کرده و مستقیم پای صحبت و مطالبات مردم بنشینیم.

 

زاکانی افزود: بیشتر مطالبات مردم در گفتگوهایی که با آنها داشتم مربوط می‌شود به موضوعات مرتبط با حوزه ساخت و ساز. به جز این مورد موضوعات مختلف با حیطه اختیارات شهرداری نیز جزو مطالبات مردم است اما گاهاً پیش می‌آید مردم مطالباتی از ما دارند که مربوط به حوزه عملکردی شهرداری تهران نمی‌شود اما در تلاشیم به شهروندان در ارجاع و پیگیری درست این مطالبات نیز کمک کنیم.

 

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مدیریت شهری تلاش داریم به سمت تمرکز زدایی و تفویض اختیارات به شهرداری مناطق و ۱۲۴ نواحی تهران برویم، اما حل برخی از مشکلات نیازمند اختیارات ویژه است که شهرداران مناطق و نواحی امکان ورود به آن را ندارند.

 

شهردار تهران در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا پیش آمده است برخی از دستورات ایشان توسط شهرداران نواحی اجرایی نشود، گفت: هدف ما ادای حق شهروندان تهرانی است به همین جهت در اکثر قریب به اتفاق موارد دستورات صادر شده به سرانجام رسیده است‌.

 

وی در پایان تاکید کرد: گاهی مواقع برخی در مجموعه مدیریت شهری کاسه داغ‌تر از آش می‌شوند؛ بدین معنی که آنچه که در نظرشان برای مدیریت شهری مفید است اما در آن استیفای حقوق مردم رخ نمی‌دهد را دنبال می‌کنند؛ ما در برابر این رویه معتقدیم باید همزمان مصلحت و حق شهر و حقوق شهروندان را در تصمیمات خود در نظر بگیریم./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار